[1] جمشیدی، ب.؛ مهاجرانی، ع.؛ مینایی، س.؛ جمشیدی، ج.؛ شریفی، ا. (1392) بررسی فیزیکی توانایی اسپکتروسکوپی Vis/NIR برای تشخیص سریع و غیرمخرب باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی. مجموعه مقالات بیستمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و ششمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران، شیراز، جلد 20، ص 128-125.
[2] جمشیدی، ب.؛ مهاجرانی، ع.؛ جمشیدی، ج.؛ مینایی، س.؛ شریفی، ا. (1393) اندازهگیری غیرمخرب باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی با اسپکتروسکوپی Vis/NIR و روشهای شیمیسنجی. مجموعه مقالات بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و هفتمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران، تهران، جلد 21، ص 76-73.
[3] جمشیدی، ب.؛ مینایی، س.؛ مهاجرانی، ع.؛ قاسمیان، ح. (1393) بررسی اثر پیشپردازشهای مختلف طیفی بر پیشبینی غیرمخرب کیفیت پرتقال با اسپکتروفتومتری فروسرخ نزدیک (NIRS). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، جلد 15، شماره 2، ص 44-27.
[4] جمشیدی، ب.؛ مینایی، س.؛ مهاجرانی، ع؛ قاسمیان، ح. (1394) بازشناسی الگوی اسپکتروسکوپی فروسرخ نزدیک برای تفکیک غیرمخرب پرتقالها بر اساس شاخص مزه. نشریه ماشینهای کشاورزی، جلد 5، شماره 1، ص 110-101.
[5] Jamshidi, B., Minaei, S., Mohajerani, E., Ghassemian, H. (2012). Reflectance Vis/NIR spectroscopy for nondestructive taste characterization of Valencia oranges. Computers and Electronics in Agriculture, 85, 64-69.
[6] Jamshidi, B., Minaei, S., Mohajerani, E., Ghassemian, H. (2014). Prediction of soluble solids in oranges using visible/near-infrared spectroscopy: Effect of peel. International Journal of Food Properties, 17, 1460-1468.
[7] Jamshidi, B., Mohajerani, E., Jamshidi, J. (2016). Developing a Vis/NIR spectroscopic system for fast and non-destructive pesticide residue monitoring in agricultural product. Measurement, 89, 1-6.
[8] Jamshidi, B., Mohajerani, E., Jamshidi, J., Minaei, S., Sharifi, A. (2015). Non-destructive detection of pesticide residues in cucumber using visible/near-infrared spectroscopy. Food Additives & Contaminants-Part A, 32(6), 857-863.
[9] Salguero-Chaparro, L., Gaitán-Jurado, A. J., Ortiz-Somovilla, V., Peña-Rodríguez, F. (2013). Feasibility of using NIR spectroscopy to detect herbicide residues in intact olives. Food Control, 30, 504-509.
[10] Sánchez, M.T., Flores-Rojas, K., Guerrero, J. E., Garrido-Varo, A., Pérez-Marín, D. (2010). Measurement of pesticide residues in peppers by near-infrared reflectance spectroscopy. Pest Management Science, 66, 580-586.
[11] Saranwong, S., Kawano, S. (2005). Rapid determination of fungicide contaminated on tomato surfaces using the DESIR-NIR: A system for ppm-order concentration. Journal of Near Infrared Spectroscopy, 13, 169-175.
[12] Teye, E., Huang, X., Afoakwa, N. (2013). Review on the potential use of near infrared spectroscopy (NIRS) for the measurement of chemical residues in food. American Journal of Food Science and Technology, 1(1), 1-8.
[13] Xue, L., Cai, J., Li, Jing. Liu, M. (2012). Application of particle swarm optimization (PSO) algorithm to determine dichlorvos residue on the surface of navel orange with Vis-NIR spectroscopy. Procedia Engineering, 29, 4124-4128.
[14] Li, J., Xue, L., Liu, M., Wang, X., Luo, C. (2010). Hyperspectral imaging technology for determination of dichlorvos residue on the surface of navel orange. Chinese Optics Letters, 8(11), 1050-1052.
[15] Sun, J., Jiang, S., Zhang, M., Mao, H., Wu, X., Li, Q. (2016). Detection of pesticide residues in mulberry leaves using Vis-NIR hyperspectral imaging technology. Journal of Residuals Science and Technology, 13, S125-S131.